Stappenplan tot operator
Ben je statushouder en wil je operator worden? Ben je werkeloos en wil je operator worden? Ben je schoolverlater en wil je operator worden? Ben je uitzendkracht en wil je operator worden? Ben je werkzaam, maar niet als operator en wil je omscholen tot operator? Ben je werkzaam als operator en wil je verder studeren als operator?
Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Is je Nederlandse taal voldoende om als operator aan de slag te gaan? Is je Nederlandse taal voldoende om als operator aan de slag te gaan? Is je Nederlandse taal voldoende om als operator aan de slag te gaan? Is je Nederlandse taal voldoende om als operator aan de slag te gaan? Is je Nederlandse taal voldoende om als operator aan de slag te gaan? Is je Nederlandse taal voldoende om als operator aan de slag te gaan?
Ja: Maak een intredetoets. Niet nodig als je een operator diploma kunt overleggen! Ja: Maak een intredetoets. Niet nodig als je een operator diploma kunt overleggen! Ja: Maak een intredetoets. Niet nodig als je een operator diploma kunt overleggen! Ja: Maak een intredetoets. Niet nodig als je een operator diploma kunt overleggen! Ja: Maak een intredetoets. Niet nodig als je een operator diploma kunt overleggen! Ja: Maak een intredetoets. Niet nodig als je een operator diploma kunt overleggen!
Nee: Maak een niveaubepalende taaltoets Nee: Maak een niveaubepalende taaltoets Nee: Maak een niveaubepalende taaltoets Nee: Maak een niveaubepalende taaltoets Nee: Maak een niveaubepalende taaltoets Nee: Maak een niveaubepalende taaltoets
Wil je een volledig operator diploma halen? Wil je een volledig operator diploma halen? Wil je een volledig operator diploma halen? Wil je een volledig operator diploma halen? Wil je een volledig operator diploma halen? Wil je een volledig operator diploma halen?
Ja: Meld je aan voor het theoriecertificaat als je nog niet werkzaam bent als operator. Meld je aan voor de 3e leerweg als je als operator bij een erkend leerbedrijf werkt. Vraag ons om hulp als je als operator bij een niet erkend leerbedrijf werkt! Ja: Meld je aan voor het theoriecertificaat als je nog niet werkzaam bent als operator. Meld je aan voor de 3e leerweg als je als operator bij een erkend leerbedrijf werkt. Vraag ons om hulp als je als operator bij een niet erkend leerbedrijf werkt! Ja: Meld je aan voor het theoriecertificaat als je nog niet werkzaam bent als operator. Meld je aan voor de 3e leerweg als je als operator bij een erkend leerbedrijf werkt. Vraag ons om hulp als je als operator bij een niet erkend leerbedrijf werkt! Ja: Meld je aan voor het theoriecertificaat als je nog niet werkzaam bent als operator. Meld je aan voor de 3e leerweg als je als operator bij een erkend leerbedrijf werkt. Vraag ons om hulp als je als operator bij een niet erkend leerbedrijf werkt! Ja: Meld je aan voor het theoriecertificaat als je nog niet werkzaam bent als operator. Meld je aan voor de 3e leerweg als je als operator bij een erkend leerbedrijf werkt. Vraag ons om hulp als je als operator bij een niet erkend leerbedrijf werkt! Ja: Meld je aan voor het theoriecertificaat als je nog niet werkzaam bent als operator. Meld je aan voor de 3e leerweg als je als operator bij een erkend leerbedrijf werkt. Vraag ons om hulp als je als operator bij een niet erkend leerbedrijf werkt!
Nee. Wil je een certificaat halen waarmee je kan aantonen dat je snel inzetbaar bent als operator? Nee. Wil je een certificaat halen waarmee je kan aantonen dat je snel inzetbaar bent als operator? Nee. Wil je een certificaat halen waarmee je kan aantonen dat je snel inzetbaar bent als operator? Nee. Wil je een certificaat halen waarmee je kan aantonen dat je snel inzetbaar bent als operator? Nee. Wil je een certificaat halen waarmee je kan aantonen dat je snel inzetbaar bent als operator? Nee. Wil je een certificaat halen waarmee je kan aantonen dat je snel inzetbaar bent als operator?
Ja. Meld je aan voor het inzetbaarheidscertificaat voor de operator opleiding die je is geadviseerd. Ja. Meld je aan voor het inzetbaarheidscertificaat voor de operator opleiding die je is geadviseerd. Ja. Meld je aan voor het inzetbaarheidscertificaat voor de operator opleiding die je is geadviseerd. Ja. Meld je aan voor het inzetbaarheidscertificaat voor de operator opleiding die je is geadviseerd. Ja. Meld je aan voor het inzetbaarheidscertificaat voor de operator opleiding die je is geadviseerd. Ja. Meld je aan voor het inzetbaarheidscertificaat voor de operator opleiding die je is geadviseerd.
Nee. Wil je een certificerend keuzedeel volgen om je in breder te ontwikkelen? Nee. Wil je een certificerend keuzedeel volgen om je in breder te ontwikkelen? Nee. Wil je een certificerend keuzedeel volgen om je in breder te ontwikkelen? Nee. Wil je een certificerend keuzedeel volgen om je in breder te ontwikkelen? Nee. Wil je een certificerend keuzedeel volgen om je in breder te ontwikkelen? Nee. Wil je een certificerend keuzedeel volgen om je in breder te ontwikkelen?
Ja. Kies een keuzedeel dat aansluit bij het niveau van de operator opleiding die je is geadviseerd Ja. Kies een keuzedeel dat aansluit bij het niveau van de operator opleiding die je is geadviseerd Ja. Kies een keuzedeel dat aansluit bij het niveau van de operator opleiding die je is geadviseerd Ja. Kies een keuzedeel dat aansluit bij het niveau van de operator opleiding die je is geadviseerd Ja. Kies een keuzedeel dat aansluit bij het niveau van de operator opleiding die je is geadviseerd Ja. Kies een keuzedeel dat aansluit bij het niveau van de operator opleiding die je is geadviseerd