Consultancy

YOU IMPROVE is de continu verbeterspecialist

Litop en You Improve werken samen in opleidingstrajecten als bedrijven continu verbeteren hoog in het vaandel hebben staan.


Continu verbeteren? Wie doet dat niet tegenwoordig? Maar gebruikt u ook bewezen technieken als Lean en Operational Excellence? Hoe mooi zou het zijn als uw operators en teamleiders zich ontwikkelen in 5S, SMED, Prestatie management, Kaizen, kanban, autonoom onderhoud, OEE etc? In onze MBO opleidingen zijn sinds kort deze technieken geïntegreerd. Uw medewerker krijgt niet alleen de techniek in theorie maar zal het nog sneller omarmen met de spellen die wij met hen spelen. Zo wordt een concept toch heel laagdrempelig bijgebracht. En als u als organisatie al over een ‘continue verbeter’ programma beschikt, kunnen de praktijkopdrachten voor uw medewerkers hier mooi in geïntegreerd worden. Daarmee snijd het mes aan 2 kanten.

Impact op resultaat door te trainen:

Het eeuwige dilemma. Hoe maak ik nu duidelijk dat de beoogde training een bijdrage levert aan een bepaald te behalen resultaat? Een verbetering in uw (productie) proces dus. Wij kunnen u helpen door eerst met u vast te stellen wat het beoogde resultaat moet zijn, om dan vervolgens deze te vertalen in kennen/kunnen als ook in veranderend gedrag. Dan bent u er nog niet. Om dit te bereiken is het namelijk belangrijk samen vast te stellen wat de beste methode van trainen kan zijn? En hoe we de medewerker het beste kunnen toetsen? en wat de rol van de leidinggevende daarin is? Om tot slot samen vast te stellen dat inderdaad het (productie) proces verbeterd is. Wij gebruiken daar het 8-velden model voor. Met workshops ‘loodsen’ wij u door de 8 velden heen.

 

ERC is dé specialist op het gebied van technische trainingen en dynamische onderhoudsconcepten (RCM, ODM, QM)

Litop en ERC werken samen in opleidingstrajecten als operators onderhoudsvaardigheden moeten aanleren.

 

CENSOR is dé specialist als het gaat om Quick Respons Manufacturing (QRM) vraagstukken

Litop en Censor werken samen Censor als operators volgens de QRM methode moeten leren werken.

 

 

 


werkopleidingen

http://werkopleidingen.links.nl

 

 

leren

http://leren.eigenstart.nl